Nieuwe website voor De Kaboutertjes

De Kaboutertjes

De Kaboutertjes

De kaboutertjes is een kinderdagverblijf dat sinds 1989 erkend en gesubsidieerd is door Kind & Gezin. Zij bieden dagelijks opvang aan 48 voltijdse kinderen van 0 jaar tot ze naar de kleuterschool gaan.

Situatie beschrijving

De Kaboutertjes zocht naar een nieuwe website die hun warme en speelse sfeer zou weerspiegelen. Ze wilden een online platform waar ze ouders kunnen informeren over hun diensten, activiteiten en professionele benadering van kinderopvang. Ons team stond klaar om aan deze behoeften te voldoen.

De Kaboutertjes nam contact op met DESIGN8 omdat ze nood hadden aan een volledig nieuwe website. Voor hun ouders is de eerste indruk van een van groot belang, de vormgeving van de website speelt hierbij een belangrijke rol. Daarnaast wou De Kaboutertjes ook graag een privé gedeelte op hun website waar ze foto's van de kinderen en activiteiten kunnen toevoegen die enkel zichtbaar zijn voor de ouders. Als laatste moest het voor de medewerkers en begeleiders heel eenvoudig zijn om zelf de inhoud op de website te beheren.

Nieuwe website voor De Kaboutertjes
Nieuwe website voor De Kaboutertjes

Werkzaamheden

DESIGN8 heeft voor De Kaboutertjes een volledig nieuwe website ontwikkeld in het beheerders platform Drupal 9. Hierdoor kunnen er aparte accounts aangemaakt worden voor de ouders, de begeleiders en de beheerders van De Kaboutertjes. De ouders kunnen nu zelf inloggen en de privé foto's bekijken. De begeleiders kunnen dan weer zelf foto's en meldingen vanop hun smartphone toevoegen. De beheerders hebben aanvullende rechten waarmee ze alle inhoud van de website kunnen aanpassen.

Onze eerste stap was het ontwerpen van een visueel aantrekkelijke website die direct een positieve indruk zou achterlaten. We hebben nauw samengewerkt met De Kaboutertjes om hun identiteit en waarden te begrijpen en deze te vertalen naar een speels en intuïtief ontwerp.

Vervolgens hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke ervaring voor ouders. We hebben ervoor gezorgd dat belangrijke informatie gemakkelijk te vinden is, zoals openingstijden, tarieven en contactgegevens. Daarnaast hebben we een galerij toegevoegd om foto's van activiteiten en de leefomgeving van de kinderen te tonen.

DESIGN8 heeft gezorgd voor een feilloze implementatie van functionaliteiten, zoals een online inschrijfformulier en een nieuwssectie om ouders op de hoogte te houden van belangrijke updates.

Projectdetails

Slot

We zijn trots op het eindresultaat: een kleurrijke en gebruiksvriendelijke website die de warme sfeer van De Kaboutertjes perfect weerspiegelt. Het was een genoegen om met De Kaboutertjes samen te werken en hen te helpen hun online aanwezigheid te versterken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare webdesign- en webdevelopmentpartner voor uw volgende project, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw online succes.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.