Skip to main content

Blog

6 Belangrijke Stappen voor een Succesvolle E-commerce Strategie

Leer 6 belangrijke stappen voor een succesvolle e-commerce strategie en ontdek hoe u uw online aanwezigheid kunt optimaliseren, klanten kunt aantrekken en de omzet kunt verhogen.

Lees het artikel

Wat is Google Search Console

Google Search Console is een gratis applicatie van Google. Met deze tool kun je als website eigenaar de aanwezigheid van je website in de zoekresultaten van Google bijhouden en controleren. In dit artikel leggen we je uit wat Google Search Console is en hoe je ermee aan de slag kan gaan.

Lees het artikel

Tips om je website sneller te maken

Een trage website zorgt voor een negatieve ervaring voor je bezoekers en zal rechtstreeks leiden tot een lagere positie in de Google zoekresultaten. Met de tips in dit artikel kan je zelf je website sneller maken.

Lees het artikel

De snelheid van je website meten

Is mijn website snel genoeg? Het is een vraag die we bij DESIGN8 zo nu en dan krijgen. In het volgende artikel bespreken we 2 gratis tools waarmee je dit zelf kan meten en geven we je aan hoe je deze cijfers kan interpreteren.

Lees het artikel

Wat betekenen al die verschillende web termen?

Je bent op zoek naar een nieuwe website en gaandeweg kom je allemaal termen tegen waar je niets van kan opmaken. Voor iedereen in deze situatie is er het volgende artikel. Wij leggen de belangrijkste van deze web termen uit in gewone mensentaal.

Lees het artikel

Hoeveel kost een nieuwe website?

De prijzen voor de ontwikkeling van een nieuwe website kunnen erg uiteenlopen, in dit artikel ontdek je duidelijk wat onze berekening is alsook de verschillende factoren die hier invloed op hebben.

Lees het artikel

Wat is het verschil tussen een statische en een dynamische website?

De keuze tussen een statische of een dynamische website is een van de belangrijkste factoren die de kostprijs voor de ontwikkeling van een nieuwe website zal bepalen. Om te kunnen begrijpen welk type het best bij jou past kan je in dit artikel de belangrijkste verschillen terugvinden.

Lees het artikel