Over DESIGN8

DESIGN8 - Wie we zijn

DESIG8 is een toonaangevend online ontwikkelbureau met jarenlange ervaring. Wij helpen u graag verder om een passende oplossing te vinden voor uw uitdagingen.

Elk jaar verspillen bedrijven en organisaties enorme bedragen aan online activiteiten. Investeringen waar ze vaak amper iets voor terugkrijgen. DESIGN8 tracht daar als jong en nuchter webdesignbureau een beetje verandering in te brengen. Met als uitgangspunt ‘less is more’ zorgen we voor onderscheidende resultaten om trots op te zijn.

Waarom DESIGN8? Om de keuze gemakkelijker te maken, hebben we 10 redenen voor je op een rij gezet. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden tot samenwerking te verkennen.

DESIGN8 - Onze aanpak

Wij zijn een jong bedrijf maar we hebben een hoop ervaring met webdesign en weten hoe je een project het best kunt aanpakken. We begrijpen al te goed dat niet iedere website op dezelfde manier ontwikkeld wordt. Zo zijn er complexe sites waarvoor je eerst een grondig functioneel ontwerp nodig hebt en zo zijn er eenvoudige websites waarvan je al vrij snel exact weet wat er gemaakt moet worden. Maar uiteindelijk komt het allemaal neer op de volgende vier stappen: projectdefinitie, ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie.

Elk van de vier stappen binnen deze aanpak zijn ook los van elkaar door DESIGN8 uit te voeren. Zo kunnen wij enkel het ontwerp gedeelte oppakken of juist alleen de ontwikkeling van pagina’s die door een derde partij ontworpen zijn. Wij doen niet zo moeilijk.

Waarom kiezen voor DESIGN8?

10 goede redenen om te kiezen voor ons

Gestandaardiseerd maatwerk

Met gestandaardiseerd maatwerk biedt DESIGN8 unieke oplossingen die efficiënt, flexibel tijdsbeparend en kosteneffectief zijn.

Heldere offertes

Ontvang een transparante en gedetailleerde offerte. We bieden duidelijkheid over kosten, planning en projectbeschrijving op basis van uw behoeften.

Kennis delen

Bij DESIGN8 geloven we in kennis delen. Ontdek hoe we samen groeien door onze expertise in webdesign, development en e-commerce consultancy.

Klein maar professioneel

Bij DESIGN8 combineren we het beste van twee werelden: de flexibiliteit van een klein team, met de expertise van een gespecialiseerd web bureau.

Meetbaar resultaat

Bij DESIGN8 streven we naar meetbaar succes. Ontdek hoe onze doelgerichte aanpak en data-driven besluitvorming leiden tot concrete resultaten.

Niet bang voor feedback

Design8 waardeert feedback. Samenwerking en open communicatie helpen ons om maatwerkoplossingen te leveren die aan uw behoeften voldoen.

Nooit uitgeleerd

Ontdek hoe onze passie voor voortdurende ontwikkeling resulteert in innovatieve webdesign, development en e-commerce consultancy.

Tevreden klanten

Bij DESIGN8 staat tevredenheid van klanten centraal. Ontdek hoe we met een klantgerichte aanpak en hoogwaardige resultaten uw verwachtingen overtreffen.

We houden van details

Bij DESIGN8 hebben we een passie voor perfectie en houden we van details. Ontdek hoe we elk aspect van uw webproject naar een hoger niveau tillen.

Wederzijds vertrouwen

Bij DESIGN8 hechten we waarde aan wederzijds vertrouwen. Ontdek hoe we open communicatie en betrouwbaarheid inzetten voor succesvolle samenwerkingen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.