Skip to main content

Over DESIGN8

DESIGN8 - Wie we zijn

DESIG8 is een toonaangevend online ontwikkelbureau met jarenlange ervaring. Wij helpen u graag verder om een passende oplossing te vinden voor uw uitdagingen.

Elk jaar verspillen bedrijven en organisaties enorme bedragen aan online activiteiten. Investeringen waar ze vaak amper iets voor terugkrijgen. DESIGN8 tracht daar als jong en nuchter webdesignbureau een beetje verandering in te brengen. Met als uitgangspunt ‘less is more’ zorgen we voor onderscheidende resultaten om trots op te zijn.

Waarom DESIGN8? Om de keuze gemakkelijker te maken, hebben we 10 redenen voor je op een rij gezet. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden tot samenwerking te verkennen.

DESIGN8 - Onze aanpak

Wij zijn een jong bedrijf maar we hebben een hoop ervaring met webdesign en weten hoe je een project het best kunt aanpakken. We begrijpen al te goed dat niet iedere website op dezelfde manier ontwikkeld wordt. Zo zijn er complexe sites waarvoor je eerst een grondig functioneel ontwerp nodig hebt en zo zijn er eenvoudige websites waarvan je al vrij snel exact weet wat er gemaakt moet worden. Maar uiteindelijk komt het allemaal neer op de volgende vier stappen: projectdefinitie, ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie.

Elk van de vier stappen binnen deze aanpak zijn ook los van elkaar door DESIGN8 uit te voeren. Zo kunnen wij enkel het ontwerp gedeelte oppakken of juist alleen de ontwikkeling van pagina’s die door een derde partij ontworpen zijn. Wij doen niet zo moeilijk.

DESIGN8 - 10 redenen

Niet bang voor feedback

Mits goed onderbouwd, mag je alles zeggen!

Wederzijds vertrouwen

Openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn voor ons vanzelfsprekend.

Tevreden klanten

Onze klanten zijn enthousiast over de samenwerking en het resultaat.

Heldere offertes

Transparant prijsmodel, volledige uitwerking per onderdeel, duidelijke voorwaarden.

We houden van details

Noem ons mierenneukers of perfectionisten, maar we willen nu eenmaal graag uitblinken.

Nooit uitgeleerd

Omdat ons vakgebied nooit stil staat, maar ook omdat we vakidioten zijn.

Kennis delen

We zijn niet bang om kennis te delen. Meerwaarde zit namelijk in de toepassing.

Gestandaardiseerd maatwerk

De juiste mix van maatwerk in ontwerp en standaardisatie in oplossingen.

Meetbaar resultaat

Zo kunnen wij (en u) leren, verbeteren en meer bereiken.

Klein maar professioneel

Grootte zegt niets over kwaliteit. Kijk maar eens in ons portfolio.

Blog

Enkele van onze recente blog artikelen.

6 Belangrijke Stappen voor een Succesvolle E-commerce Strategie

6 Belangrijke Stappen voor een Succesvolle E-commerce Strategie

Leer 6 belangrijke stappen voor een succesvolle e-commerce strategie en ontdek hoe u uw online aanwezigheid kunt optimaliseren, klanten kunt aantrekken en de omzet kunt verhogen.

Lees het artikel
Wat is Google Search Console

Wat is Google Search Console

Google Search Console is een gratis applicatie van Google. Met deze tool kun je als website eigenaar de aanwezigheid van je website in de zoekresultaten van Google bijhouden en controleren. In dit artikel leggen we je uit wat Google Search Console is en hoe je ermee aan de slag kan gaan.

Lees het artikel
Tips om je website sneller te maken

Tips om je website sneller te maken

Een trage website zorgt voor een negatieve ervaring voor je bezoekers en zal rechtstreeks leiden tot een lagere positie in de Google zoekresultaten. Met de tips in dit artikel kan je zelf je website sneller maken.

Lees het artikel