Skip to main content

Nieuwe website voor CV-Degeneffe

Nieuwe website voor CV-Degeneffe
Nieuwe website voor CV-Degeneffe

Nieuwe website voor CV-Degeneffe

Zoekt u een erkende installateur voor uw sanitair of centrale verwarming? Zoek dan niet verder want bij CV-Degeneffe zijn ze er om al deze problemen samen met u op te lossen.

Situatie

CV-Degeneffe is een erkend installateur voor sanitair en verwarming. Doordat Wouter Degeneffe, zaakvoerder van CV-Degeneffe niet beschikte over een eigen website, vond zijn broer en eigenaar van DESIGN8 dat het dringend tijd was om daar verandering in te brengen :) De voornaamste activiteiten van CV-Degeneffe zijn sanitair en verwarming, dit moest dan ook duidelijk weergegeven worden op de website. Daarnaast was het voor CV-Degeneffe belangrijke dat potentiële klanten eenvoudig een vrijblijvende offerte konden aanvragen.

CV-Degeneffe - situatie
CV-Degeneffe - werkzaamheden

Werkzaamheden

Doordat CV-Degeneffe in de toekomst zelf geen nieuwe updates zoals teksten of afbeeldingen op de website zou zetten was er ook geen behoefte aan de ontwikkeling van een dynamische CMS website en is er dus besloten een statische website te ontwikkelen. Hierdoor kon de doorlooptijd sterk beperkt worden en ging er extra aandacht naar de ontwikkeling van een offerte aanvraag formulier. Het enige nadeel is dat CV-Degeneffe zelf geen live aanpassingen aan hun website kan doen en hiervoor contact moeten opnemen met DESIGN8 maar doordat het aantal wijzigingen aan hun website zo beperkt is, is dit geen enkel probleem.

Projectdetails

0fferte aanvragen

Via onderstaand formulier kan u een vrijblijvende offerte aanvragen. Gelieve de velden in te vullen en wij contacteren u zo snel mogelijk.