Nieuwe website voor CV-Degeneffe

CV-Degeneffe

CV-Degeneffe

Zoekt u een erkende installateur voor uw sanitair of centrale verwarming? Zoek dan niet verder want bij CV-Degeneffe zijn ze er om al deze problemen samen met u op te lossen.

Situatie beschrijving

CV-Degeneffe was op zoek naar een nieuwe website die hun expertise en kwaliteit op het gebied van CV-installaties zou weerspiegelen. Ze wilden een online platform dat hun diensten, ervaring en klantgerichte aanpak zou presenteren. DESIGN8 stond klaar om aan deze uitdaging te voldoen.

De voornaamste activiteiten van CV-Degeneffe zijn sanitair en verwarming, dit moest dan ook duidelijk weergegeven worden op de website. Daarnaast was het voor CV-Degeneffe belangrijke dat potentiële klanten eenvoudig een vrijblijvende offerte konden aanvragen.

Nieuwe website voor CV-Degeneffe
Nieuwe website voor CV-Degeneffe

Werkzaamheden

Doordat CV-Degeneffe in de toekomst zelf geen nieuwe updates zoals teksten of afbeeldingen op de website zou zetten was er ook geen behoefte aan de ontwikkeling van een dynamische CMS website en is er dus besloten een statische website te ontwikkelen. Hierdoor kon de doorlooptijd sterk beperkt worden en ging er extra aandacht naar de ontwikkeling van een offerte aanvraag formulier. Het enige nadeel is dat CV-Degeneffe zelf geen live aanpassingen aan hun website kan doen en hiervoor contact moeten opnemen met DESIGN8 maar doordat het aantal wijzigingen aan hun website zo beperkt is, is dit geen enkel probleem.

Onze eerste stap was het ontwerpen van een strakke en overzichtelijke website die direct vertrouwen opwekt bij bezoekers. We hebben nauw samengewerkt met CV-Degeneffe om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en deze te vertalen naar een uniek ontwerp.

Vervolgens hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke ervaring. We hebben ervoor gezorgd dat bezoekers eenvoudig door de website kunnen navigeren, gedetailleerde informatie over diensten kunnen vinden, gemakkelijk contact kunnen opnemen met het team van CV-Degeneffe en zeer eenvoudig een offerte kunnen aanvragen.

DESIGN8 heeft gezorgd voor een feilloze implementatie van functionaliteiten, zoals een overzicht van projecten, testimonials van tevreden klanten en een eenvoudig contactformulier om direct contact op te nemen.

Projectdetails

Slot

We zijn trots op het eindresultaat: een website die de expertise en kwaliteit van CV-Degeneffe weerspiegelt en tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke ervaring biedt aan bezoekers. Het was een genoegen om met CV-Degeneffe samen te werken en hen te helpen hun online aanwezigheid te versterken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare webdesign- en webdevelopmentpartner voor uw volgende project, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw online succes.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.