Nieuwe website voor Storzo

Storzo

Storzo

Storzo staat voor Scholing, Tewerkstelling en Ontwikkeling in de Regio Zoutleeuw en Omgeving.

Situatie beschrijving

Vzw Storzo zocht naar een nieuwe website die hun missie en activiteiten op een heldere en toegankelijke manier zou weergeven. Ze wilden een online platform waar ze informatie over scholingsprogramma's, tewerkstellingsinitiatieven en ontwikkelingsprojecten kunnen delen. DESIGN8 stond klaar om aan deze behoeften te voldoen.

Nieuwe website voor Storzo
Nieuwe website voor Storzo

Werkzaamheden

Onze eerste stap was het ontwerpen van een veelzijdige en gebruiksvriendelijke website die direct de missie van vzw Storzo communiceert. We hebben samengewerkt met de organisatie om hun visie en doelstellingen te begrijpen en deze te vertalen naar een uniek ontwerp.

Vervolgens hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een informatieve ervaring voor bezoekers. We hebben ervoor gezorgd dat belangrijke informatie over scholingsprogramma's, tewerkstellingskansen en ontwikkelingsprojecten eenvoudig te vinden is.

Projectdetails

Slot

We zijn trots op het eindresultaat: een veelzijdige en informatieve website die de inzet van vzw Storzo voor Scholing, Tewerkstelling en Ontwikkeling in de Regio Zoutleeuw en Omgeving weerspiegelt. Het was een genoegen om met vzw Storzo samen te werken en hen te helpen hun online aanwezigheid te versterken.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.