Skip to main content

Nieuwe website voor Ponsaerts

Nieuwe website voor Ponsaerts
Nieuwe website voor Ponsaerts

Nieuwe website voor Ponsaerts

Familiebedrijf ponsaerts hun specialiteiten zijn inbraakbeveiliging en een 24/24 service. Daarnaast kan u bij hun ook terecht voor o.A. Sloten, cilinders, deurbeslag, brievenbussen, kluizen en gereedschap.

Situatie

Voor de nieuwe website van slotenservice Ponsaerts werden we gecontacteerd door marketingbureau MCMC.biz. Slotenservice Ponsaerts had al jaren een website maar deze was dringend toe aan een volledige vernieuwing.

Na een eerste meeting werden de verwachtingen en doelen van de nieuwe website bepaald. Ze kozen voor een volledig meertalige website met de focus op de diensten en het assortiment. De website moest gericht zijn op zowel particulieren als bedrijfsklanten.

Nieuwe website voor Ponsaerts
Nieuwe website voor Ponsaerts

Werkzaamheden

MCMC.biz was verantwoordelijk voor de inhoud en de vertaling van de website, DESIGN8 voor het ontwerp en de ontwikkeling.

Er werd al snel beslist dat we als basis gebruik zouden maken van Drupal 7, zo konden we relatief eenvoudig een meertalige back-end opzetten. Via een op maat gemaakte interface kunnen de copywriters van MCMC.biz en de beheerders van Ponsaerts eenvoudige aanpassingen doen aan de website. Hiervoor is geen technische kennis vereist, de klant moet dus geen schrik hebben om iets mis te doen.

Projectdetails

0fferte aanvragen

Via onderstaand formulier kan u een vrijblijvende offerte aanvragen. Gelieve de velden in te vullen en wij contacteren u zo snel mogelijk.