Nieuwe website voor Ponsaerts

Ponsaerts

Ponsaerts

Familiebedrijf ponsaerts hun specialiteiten zijn inbraakbeveiliging en een 24/24 service. Daarnaast kan u bij hun ook terecht voor o.A. Sloten, cilinders, deurbeslag, brievenbussen, kluizen en gereedschap.

Situatie beschrijving

Slotenmaker Ponsaerts zocht naar een nieuwe website die hun expertise en betrouwbaarheid op het gebied van slotenmakerij zou weerspiegelen. Ze wilden een online platform waar klanten terecht kunnen voor spoedhulp, slotenmakerdiensten en beveiligingsadvies. DESIGN8 stond klaar om aan deze behoeften te voldoen.

Voor de nieuwe website van slotenservice Ponsaerts werden we gecontacteerd door marketingbureau MCMC.biz. Slotenservice Ponsaerts had al jaren een website maar deze was dringend toe aan een volledige vernieuwing. Na een eerste meeting werden de verwachtingen en doelen van de nieuwe website bepaald. Ze kozen voor een volledig meertalige website met de focus op de diensten en het assortiment. De website moest gericht zijn op zowel particulieren als bedrijfsklanten.

Nieuwe website voor Ponsaerts
Nieuwe website voor Ponsaerts

Werkzaamheden

MCMC.biz was verantwoordelijk voor de inhoud en de vertaling van de website, DESIGN8 voor het ontwerp en de ontwikkeling. Er werd al snel beslist dat we als basis gebruik zouden maken van Drupal 7, zo konden we relatief eenvoudig een meertalige back-end opzetten. Via een op maat gemaakte interface kunnen de copywriters van MCMC.biz en de beheerders van Ponsaerts eenvoudige aanpassingen doen aan de website. Hiervoor is geen technische kennis vereist, de klant moet dus geen schrik hebben om iets mis te doen.

Onze eerste stap was het ontwerpen van een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die direct vertrouwen opwekt bij bezoekers. We hebben nauw samengewerkt met Slotenmaker Ponsaerts om hun specifieke wensen en doelstellingen te begrijpen en deze te vertalen naar een uniek ontwerp.

Vervolgens hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers. We hebben ervoor gezorgd dat klanten gemakkelijk de verschillende diensten van Slotenmaker Ponsaerts kunnen verkennen, een spoedverzoek kunnen indienen en contact kunnen opnemen voor advies.

DESIGN8 heeft gezorgd voor een feilloze implementatie van functionaliteiten, zoals een 24/7 spoeddienstcontact, een galerij met eerder voltooide projecten en een eenvoudig te gebruiken contactformulier.

Projectdetails

Slot

We zijn trots op het eindresultaat: een professionele en betrouwbare website die de expertise en betrouwbaarheid van Slotenmaker Ponsaerts weerspiegelt. Het was een genoegen om met Slotenmaker Ponsaerts samen te werken en hen te helpen hun online aanwezigheid te versterken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare webdesign- en webdevelopmentpartner voor uw volgende project, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw online succes.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.