Skip to main content

Nieuwe website voor Lambicon

Nieuw website voor Lambicon
Nieuwe website voor Lambicon

Nieuwe website voor Lambicon

Lambicon is een jong en ambitieus bedrijf dat bouwprojecten in goede banen leidt. U kan bij hen terecht voor dak-, renovatie-, en algemene kluswerken. Hun persoonlijke aanpak garandeert een kwaliteitsvolle en optimale service.

Situatie

DESIGN8 zat met Lambicon rond de tafel om de look van hun nieuwe site te bepalen en na te gaan welke doelstellingen ze willen bereiken. In samenspraak werd bepaald dat de site moet voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • Duidelijk gericht op het doelpubliek
  • Lead generation via een op maat gemaakte offerte-aanvraag
  • Goede score in Google via SEO-optimalisatie
Nieuw website voor Lambicon
Nieuw website voor Lambicon

Werkzaamheden

Om bezoekers te stimuleren een offerte aanvraag in te dienen, bevat de website duidelijke call-to-actions. Op iedere pagina wordt de klant gestimuleerd om vrijblijvend een offerte aan te vragen of om contact op te nemen met de firma. Zo worden geïnteresseerde bezoekers actief gestimuleerd om Lambicon onmiddellijk te contacteren. Hierdoor wordt de kans op het inhuren van een concurrent of het uitstellen van de beslissing tot een minimum gereduceerd.

Projectdetails

0fferte aanvragen

Via onderstaand formulier kan u een vrijblijvende offerte aanvragen. Gelieve de velden in te vullen en wij contacteren u zo snel mogelijk.