Nieuwe website voor Lambicon

Lambicon

Lambicon

Lambicon is een jong en ambitieus bedrijf dat bouwprojecten in goede banen leidt. U kan bij hen terecht voor dak-, renovatie-, en algemene kluswerken.

Situatie beschrijving

Bij onze eerste ontmoeting met Lambicon werd ons snel duidelijk dat hun huidige website niet meer voldeed. De site was verouderd, moeilijk te navigeren en bood geen goede weergave van de diensten en expertise van Lambicon. Hun klanten hadden moeite met het vinden van informatie en het aanvragen van offertes, wat resulteerde in verloren verkoopkansen.

DESIGN8 zat met Lambicon rond de tafel om de look van hun nieuwe site te bepalen en na te gaan welke doelstellingen ze willen bereiken. In samenspraak werd bepaald dat de site moet voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • Duidelijk gericht op het doelpubliek
  • Lead generation via een op maat gemaakte offerte-aanvraag
  • Goede score in Google via SEO-optimalisatie
Nieuwe website voor Lambicon
Nieuwe website voor Lambicon

Werkzaamheden

Ons werk begon met het grondig begrijpen van Lambicon's zakelijke doelstellingen, hun diensten en hun doelgroep. Met deze informatie als leidraad hebben we een geheel nieuwe website ontworpen. We hebben een moderne, responsieve website gecreëerd die is geoptimaliseerd voor zoekmachines. We hebben tevens een intuïtief navigatiesysteem geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat klanten gemakkelijk de diensten kunnen vinden die ze nodig hebben en offertes kunnen aanvragen. Daarnaast hebben we sterke visuele elementen toegevoegd, zoals voor en na foto's van hun projecten, om de kwaliteit van hun werk te demonstreren.

Om bezoekers te stimuleren een offerte aanvraag in te dienen, bevat de website duidelijke call-to-actions. Op iedere pagina wordt de klant gestimuleerd om vrijblijvend een offerte aan te vragen of om contact op te nemen met de firma. Zo worden geïnteresseerde bezoekers actief gestimuleerd om Lambicon onmiddellijk te contacteren. Hierdoor wordt de kans op het inhuren van een concurrent of het uitstellen van de beslissing tot een minimum gereduceerd.

Projectdetails

Slot

Het resultaat is een dynamische, gebruiksvriendelijke website die een sterke online aanwezigheid voor Lambicon creëert en die de kwaliteit en deskundigheid van hun diensten in de kijker zet. We zijn trots op het werk dat we voor Lambicon hebben voltooid en kijken ernaar uit om in de toekomst met hen samen te werken aan hun digitale groei.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare webdesign- en webdevelopmentpartner voor uw volgende project, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw online succes.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.