Nieuwe website voor Kantoor Germeau

Kantoor Germeau

Kantoor Germeau

Kantoor Germeau is een zelfstandig Crelan bankkantoor en onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Met meer dan 30 jaar ervaring in bank- en verzekeringsbemiddeling loodsen zij u door dit snel veranderende landschap.

Situatie beschrijving

Kantoor Germeau is een zelfstandig Crelan bankkantoor en onafhankelijke verzekeringsmakelaar uit Sint-Truiden. Met meer dan 30 jaar ervaring in bank- en verzekeringsbemiddeling loodsen zij u door dit snel veranderende landschap. Kantoor Germeau staat voor een klantgerichte en persoonlijke service. Bij deze visie paste sloot een nieuwe, moderne website dan ook goed aan.

Kantoor Germeau zocht naar een nieuwe website die hun betrouwbaarheid en expertise als Crelan bankkantoor zou weerspiegelen. Ze wilden een online platform waar klanten terecht kunnen voor informatie over financiële diensten, contactgegevens en relevante updates. Ons team stond klaar om aan deze behoeften te voldoen.

Nieuwe website voor Kantoor Germeau
Nieuwe website voor Kantoor Germeau

Werkzaamheden

De nieuwe website van Kantoor Germeau moest vooral informerend zijn. Het is voor de klanten belangrijk dat ze snel de meest gevraagde informatie konden terugvinden. Deze bestaan uit de diensten van Kantoor Germeau en praktische informatie zoals de openingsuren. Om die reden was er geen behoefte voor het gebruik van een Content Management Systeem (CMS). Door het kiezen voor een statische website kon er budgettair sterk bespaard worden en was de website ook in minder dan 2 weken klaar.

Onze eerste stap was het ontwerpen van een strakke en overzichtelijke website die vertrouwen en professionaliteit uitstraalt. We hebben nauw samengewerkt met Kantoor Germeau om hun specifieke wensen en doelstellingen te begrijpen en deze te vertalen naar een uniek ontwerp.

Vervolgens hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers. We hebben ervoor gezorgd dat belangrijke informatie gemakkelijk te vinden is, zoals diensten, teamleden en openingstijden. Daarnaast hebben we een nieuwssectie toegevoegd om klanten op de hoogte te houden van relevante financiële updates.

DESIGN8 gezorgd voor een feilloze implementatie van functionaliteiten, zoals een contactformulier voor vragen en een online afsprakensysteem om persoonlijk advies te bieden aan klanten.

Projectdetails

Slot

We zijn trots op het eindresultaat: een professionele en gebruiksvriendelijke website die de expertise en betrouwbaarheid van Kantoor Germeau weerspiegelt. Het was een genoegen om met Kantoor Germeau samen te werken en hen te helpen hun online aanwezigheid te versterken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare webdesign- en webdevelopmentpartner voor uw volgende project, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw online succes.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.