Nieuwe website voor Huis van het Kind - Storzo

Huis van het Kind - Storzo

Huis van het Kind - Storzo

Bij Huis van het Kind kan je terecht voor advies op maat over: zwangerschap en geboorte, over de zorg voor je baby, peuter en kleuter, het grootbrengen van je kind en tiener.

Situatie beschrijving

Huis van het Kind - Storzo nam contact op met Storzo omdat ze een nieuwe website nodig hadden. De huidige website was een verouderd en konden ze zelf niet beheren. Het was voor het Huis van het Kind belangrijk dat de nieuwe website een moderne uitstraling kreeg en dat je deze eenvoudig kan gebruiken op zowel smartphone als tablet. Daarnaast was het voor hun ook belangrijk dat ze eenvoudig zelf activiteiten en nieuwsitems kunnen toevoegen.

Huis van het Kind - Storzo zocht naar een nieuwe website die ouders en verzorgers zou informeren en ondersteunen in de opvoeding van hun kinderen. Ze wilden een online platform waar informatie over activiteiten, workshops, advies en andere diensten toegankelijk zou zijn. DESIGN8 stond klaar om aan deze behoeften te voldoen.

Nieuwe website voor Huis van het Kind - Storzo
Nieuwe website voor Huis van het Kind - Storzo

Werkzaamheden

Om het voor Huis van het Kind mogelijk te maken om hun nieuwe website zelf te beheren hebben we ervoor gekozen om deze in het beheerders systeem Drupal 9 te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat ze via een login zelf eenvoudig aanpassingen kunnen doen. Daarnaast hebben we een nieuwe design voor de website gemaakt dat volledig responsive is en dus op alle devices gebruikt kan worden.

Onze eerste stap was het ontwerpen van een frisse en overzichtelijke website die de warmte en betrokkenheid van Huis van het Kind - Storzo weerspiegelt. We hebben nauw samengewerkt met het team om hun visie en doelstellingen te begrijpen en deze te vertalen naar een gebruiksvriendelijk ontwerp.

Vervolgens hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een interactieve ervaring voor bezoekers. We hebben een evenementenkalender geïmplementeerd, waar ouders en verzorgers workshops en activiteiten kunnen ontdekken en zich kunnen aanmelden.

DESIGN8 heeft gezorgd voor een feilloze implementatie van functionaliteiten, zoals een contactformulier voor vragen en een nieuwsbriefinschrijving om ouders op de hoogte te houden van belangrijke updates.

Projectdetails

Slot

We zijn trots op het eindresultaat: een dynamische en gebruiksvriendelijke website die de missie van Huis van het Kind - Storzo perfect weerspiegelt. Het was een genoegen om met Huis van het Kind - Storzo samen te werken en hen te helpen hun online aanwezigheid te versterken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare webdesign- en webdevelopmentpartner voor uw volgende project, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw online succes.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.