Nieuwe website voor HTC Ter Heyde

HTC Ter Heyde

HTC Ter Heyde

Tennissen in Herentals? Dan ben je bij de Herentalse tennisclub Ter Heyde aan het juiste adres. Hun club heeft 8 outdoor gravelterreinen en 6 indoorvelden.

Situatie beschrijving

HTC Ter Heyde zocht naar een nieuwe website die hun tennisclub en alle gerelateerde informatie op een aantrekkelijke manier zou presenteren. Ze wilden een online platform waar leden en geïnteresseerden terecht kunnen voor nieuws, evenementen, lidmaatschap en meer. DESIGN8 stond klaar om aan deze wensen te voldoen.

De site van HTC Ter Heyde was verouderd en vertegenwoordigde niet langer de vernieuwde club. Doordat het een statische website was kon het bestuur hier ook zelf geen aanpassingen doen. De nieuwe site had als voornaamste eisen:

  • Informeren over aankomende activiteiten
  • Potentiële leden laten inschrijven via de site
  • Duidelijk overzicht van lidgelden & tarieven
  • Interactie met hun Facebook pagina
Nieuwe website voor HTC Ter Heyde
Nieuwe website voor HTC Ter Heyde

Werkzaamheden

Deze eisen werkten we uit in Drupal waardoor we een resultaat kregen dat zowel gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers als voor de eigenaars van HTC Ter Heyde in het beheer ervan. Met behulp van een beheerdersinterface kunnen ze op eenvoudige wijze zelf hun foto's uploaden, activeiten toevoegen of hun prijslijst aanpassen zonder daarvoor contact te moeten opnemen met DESIGN8. Naast het nieuwe jasje en vernieuwde achterliggende techniek is de website ook volledig responsive.

Onze eerste stap was het ontwerpen van een frisse en overzichtelijke website die de energie en passie van HTC Ter Heyde weerspiegelt. We hebben nauw samengewerkt met het bestuur van de tennisclub om hun visie en doelstellingen te begrijpen en deze te vertalen naar een uniek ontwerp.

Vervolgens hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers. We hebben ervoor gezorgd dat belangrijke informatie gemakkelijk te vinden is, zoals het programma, de competities, de clubregels en contactgegevens. Daarnaast hebben we een evenementenkalender toegevoegd om leden op de hoogte te houden van alle tennisactiviteiten.

DESIGN8 hebben gezorgd voor een feilloze implementatie van functionaliteiten, zoals een online inschrijfformulier voor lidmaatschap, een reserveringssysteem voor tennisbanen en een nieuwssectie om alle clubupdates te delen.

Projectdetails

Slot

We zijn trots op het eindresultaat: een dynamische en gebruiksvriendelijke website die de tennisclub HTC Ter Heyde perfect vertegenwoordigt. Het was een genoegen om met HTC Ter Heyde samen te werken en hen te helpen hun online aanwezigheid te versterken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare webdesign- en webdevelopmentpartner voor uw volgende project, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw online succes.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.