Skip to main content

Nieuwe website voor Apotheek Froyen

Nieuwe website voor Apotheek Froyen
Nieuwe website voor Apotheek Froyen

Nieuwe website voor Apotheek Froyen

Bij Apotheek Froyen kan men al sinds 1978 terecht voor een gezonde, welgemeende goede raad. Al twee generaties lang proberen ze een aanspreekpunt te zijn voor de patiënten die hier zonder enige drempel binnenstappen.

Situatie

Apotheek Froyen hecht veel belang aan het sociale, menselijke aspect in een wederzijds overleg. Ze streven ernaar om hun patiënten zo goed mogelijk op te volgen en ze waar nodig bij te staan, dit door het opstellen van een gepersonaliseerd medicatieschema of een telefoontje naar de dokter. Daarnaast worden er ook nog veel officinale bereidingen gemaakt op maat van de patiënt.

Nieuwe website voor Apotheek Froyen
Nieuwe website voor Apotheek Froyen

Werkzaamheden

De nieuwe website voor apotheek Froyen moest voornamelijk informatief zijn maar ook functioneel. Patiënten eenvoudig nuttige informatie laten terugvinden over de beschikbare geneesmiddelen en diensten, maar tegelijk ook de mogelijkheid aanbieden om deze online te bestellen.

Projectomschrijving

Omdat de website van apotheek Froyen geen regelmatige updates nodig heeft hebben we er voor gekozen om het project uit te werken als een "halfstatische" website. De teksten kunnen enkel via de broncode aangepast worden maar er is wel een login voorzien waarmee de beheerders de belangrijkste aanpassingen kunnen doen.

Functioneel: dankzij een op maat gemaakte module krijgt een bezoeker op elke pagina van de website realtime te zien of de apotheek "momenteel open" of "momenteel gesloten" is. De beheerders van apotheek Froyen kunnen met hun login ook specifieke sluitingsdagen toevoegen om zo verwarring te voorkomen.

Functioneel: een patiënt kan de bestelling van zijn medicijnen online plaatsen en kan hier zelfs zijn voorschrift aan toevoegen. Via mail en via een login krijgen de beheerders van apotheek Froyen een overzicht van de bestellingen.

Informatief: via een carousel op de homepagina krijgt een bezoeker in één opslag een overzicht van de belangrijkste producten uit het gamma. Op een aparte pagina krijgt men de nodige tekst en uitleg bij het hele aanbod. Voor de gegevens van de apotheek van wacht en de belangrijkste noodnummers is ook een aparte pagina voorzien.

Om het persoonlijke karakter te benadrukken hebben we overvloedig gebruik gemaakt van foto's en staan de contactgegevens verschillende keren op elke pagina van de website.

Projectdetails

0fferte aanvragen

Via onderstaand formulier kan u een vrijblijvende offerte aanvragen. Gelieve de velden in te vullen en wij contacteren u zo snel mogelijk.