Nieuwe website voor Apotheek Froyen

Apotheek Froyen

Apotheek Froyen

Bij Apotheek Froyen kan men al sinds 1978 terecht voor een gezonde, welgemeende goede raad. Al twee generaties lang proberen ze een aanspreekpunt te zijn voor de patiënten die hier zonder enige drempel binnenstappen.

Situatie beschrijving

Apotheek Froyen hecht veel belang aan het sociale, menselijke aspect in een wederzijds overleg. Ze streven ernaar om hun patiënten zo goed mogelijk op te volgen en ze waar nodig bij te staan, dit door het opstellen van een gepersonaliseerd medicatieschema of een telefoontje naar de dokter. Daarnaast worden er ook nog veel officinale bereidingen gemaakt op maat van de patiënt.

Apotheek Froyen zocht naar een moderne online aanwezigheid die hun reputatie als bron van gezondheidsadvies zou weerspiegelen. Ze wilden een website die zowel informatief als gemakkelijk te navigeren was, met de mogelijkheid voor klanten om online bestellingen te plaatsen. DESIGN8 ging aan de slag om aan al hun wensen te voldoen.

Nieuwe website voor Apotheek Froyen
Nieuwe website voor Apotheek Froyen

Werkzaamheden

De nieuwe website voor apotheek Froyen moest zowel informatief als functioneel zijn. Patiënten eenvoudig nuttige informatie laten terugvinden over de beschikbare geneesmiddelen en diensten, maar tegelijk ook de mogelijkheid aanbieden om deze online te bestellen.

Onze eerste stap was het ontwerpen van een visueel aantrekkelijke en overzichtelijke website die direct vertrouwen opwekt bij bezoekers. We hebben nauw samengewerkt met Apotheek Froyen om hun merkidentiteit te begrijpen en deze te integreren in het ontwerp.

Vervolgens hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een intuïtieve gebruikerservaring. We hebben ervoor gezorgd dat bezoekers moeiteloos door de website kunnen navigeren, belangrijke informatie kunnen vinden en gemakkelijk contact kunnen opnemen met de apotheek.

Om het reservatie proces te optimaliseren, hebben we een veilig en efficiënt reservatiesysteem geïmplementeerd. Klanten kunnen nu met slechts een paar klikken hun medicijnen en andere producten bestellen, waarbij privacy en veiligheid gewaarborgd blijven.

Projectdetails

Slot

We zijn trots op het eindresultaat: een website die de kernwaarden van Apotheek Froyen weerspiegelt en tegelijkertijd een naadloze gebruikerservaring biedt. Het was een genoegen om met Apotheek Froyen samen te werken en hen te helpen hun online aanwezigheid te versterken.

Als u op zoek bent naar een webdesign- en webdevelopmentpartner die uw visie kan omzetten in een succesvolle online oplossing, neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw volgende project.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis nooit meer het laatste nieuws, trends en waardevolle inzichten op het gebied van webdesign, webdevelopment en e-commerce consultancy! Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig exclusieve updates en tips rechtstreeks in je inbox.