webdesign DippyTee
webdesign DippyTee

DippyTee

Het idee voor DippyTee is ontstaan vanuit de ondernemingsgeest van enkele vrienden. Ze wilden een betrouwbare webshop bieden met grappige, originele en kwaliteisvolle t-shirts aan democratische prijzen.

Situatie

Omdat de beheerders van DippyTee allemaal een voltijdse job hebben was het de bedoeling dat ze de webshop zo eenvoudig mogelijk kunnen onderhouden, daarom is er gekozen voor Magento 2 als back-end.

Via Magento 2 is het heel eenvoudig voor de mensen van DippyTee om zelf producten toe te voegen en orders te verwerken.

webshop DippyTee
webshop DippyTee

Werkzaamheden

Het was essentieel dat de webshop van DippyTee een jeugdig en modern uiterlijk kreeg. Doordat ze enkel grappige t-shirts verkopen moest de lay-out hun doelpubliek ook aanspreken. Daarboven was het belangrijk dat een bezoeker zo snel mogelijk tot een aankoop zou kunnen overgaan zonder hindernissen.

Projectomschrijving

Als back-end voor de webshop is er gekozen voor Magento 2 omdat dit het meest uitgebreide en meest stabiele e-commerce platform verkrijgbaar is.

Ontwerp: Om de ontwikkelkost te beperken zijn we vertrokken vanuit een basis Magento 2 template die we hebben aangepast aan de huisstijl van DippyTee.

Functioneel: Om betalingen te ontvangen hebben we een integratie gedaan van de betaalafhandelaar Mollie

Functioneel: Om verzendingen van pakketten aan te bieden hebben we een integratie gemaakt met de Bpost shipping manager

Functioneel: Omdat DippyTee nog geen externe ERP gebruikt voor hun facturatie worden de facturen rechtstreeks in Magento aangemaakt, hiervoor hebben we een fcatuur template aangemaakt.

Projectdetails

  • Klant: DippyTee
  • Datum: 1 maart 2018
  • URL: dippytee.com
  • Diensten: Webshop
  • Responsive: ja
  • CMS: Magento 2
  • Kostprijs: € 7500

Vrijblijvende offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kan u een vrijblijvende offerte aanvragen. Gelieve alle velden in te vullen en wij contacteren u zo snel mogelijk met een op maat gemaakte offerte.