Skip to main content

Nieuwe website laten maken in Sint-Truiden

Een website in Sint-Truiden?

Wil je een nieuwe website laten maken en woon je in Sint-Truiden? DESIGN8 is een eenmanszaak uit Linter gespecialiseerd in het maken van professionele en gebruiksvriendelijke websites die hoog scoren in de Google zoekresultaten. Wij maken voor jou een op maat gemaakte website die voldoet aan al je eisen maar evenzeer aan de laatste designtrends. Kortom: een website laten maken in Sint-Truiden doe je bij DESIGN8.

Van lokale bedrijven tot culturele organisaties: we voorzagen al verschillende Truienaars van een sprankelende nieuwe website.

Nog niet helemaal overtuigd?

Websites uit Sint-Truiden

Inmiddels hebben we al enkele websites voor ondernemers uit Sint-Truiden gebouwd. Hieronder vindt je een selectie van deze projecten, met een korte toelichting.

Nieuw website voor Kantoor Germeau

Nieuw website voor Kantoor Germeau

Kantoor Germeau is een zelfstandig Crelan bankkantoor en onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Met meer dan 30 jaar ervaring in bank- en verzekeringsbemiddeling loodsen zij u door dit snel veranderende landschap.

Kostprijs: 1250

Nieuwe website voor Lambicon

Nieuwe website voor Lambicon

Lambicon is een jong en ambitieus bedrijf dat bouwprojecten in goede banen leidt. U kan bij hen terecht voor dak-, renovatie-, en algemene kluswerken. Hun persoonlijke aanpak garandeert een kwaliteitsvolle en optimale service.

Kostprijs: 1250

Blog

Enkele van onze recente blog artikelen.

Tips om je website sneller te maken

Tips om je website sneller te maken

Een trage website zorgt voor een negatieve ervaring voor je bezoekers en zal rechtstreeks leiden tot een lagere positie in de Google zoekresultaten. Met de tips in dit artikel kan je zelf je website sneller maken.

Lees het artikel
De snelheid van je website meten

De snelheid van je website meten

Is mijn website snel genoeg? Het is een vraag die we bij DESIGN8 zo nu en dan krijgen. In het volgende artikel bespreken we 2 gratis tools waarmee je dit zelf kan meten en geven we je aan hoe je deze cijfers kan interpreteren.

Lees het artikel
Wat betekenen al die verschillende web termen?

Wat betekenen al die verschillende web termen?

Je bent op zoek naar een nieuwe website en gaandeweg kom je allemaal termen tegen waar je niets van kan opmaken. Voor iedereen in deze situatie is er het volgende artikel. Wij leggen de belangrijkste van deze web termen uit in gewone mensentaal.

Lees het artikel