Skip to main content

Nieuwe website laten maken in Geetbets

Een website in Geetbets?

Wil je een nieuwe website laten maken en woon je in Geetbets? DESIGN8 is een eenmanszaak uit Linter gespecialiseerd in het maken van professionele en gebruiksvriendelijke websites die hoog scoren in de Google zoekresultaten. Wij maken voor jou een op maat gemaakte website die voldoet aan al je eisen maar evenzeer aan de laatste designtrends. Kortom: een website laten maken in Tienen doe je bij DESIGN8.

Van lokale bedrijven tot culturele organisaties: we voorzagen al verschillende ondernemers uit Geetbets van een sprankelende nieuwe website.

Nog niet helemaal overtuigd?

Blog

Enkele van onze recente blog artikelen.

6 Belangrijke Stappen voor een Succesvolle E-commerce Strategie

6 Belangrijke Stappen voor een Succesvolle E-commerce Strategie

Leer 6 belangrijke stappen voor een succesvolle e-commerce strategie en ontdek hoe u uw online aanwezigheid kunt optimaliseren, klanten kunt aantrekken en de omzet kunt verhogen.

Lees het artikel
Wat is Google Search Console

Wat is Google Search Console

Google Search Console is een gratis applicatie van Google. Met deze tool kun je als website eigenaar de aanwezigheid van je website in de zoekresultaten van Google bijhouden en controleren. In dit artikel leggen we je uit wat Google Search Console is en hoe je ermee aan de slag kan gaan.

Lees het artikel
Tips om je website sneller te maken

Tips om je website sneller te maken

Een trage website zorgt voor een negatieve ervaring voor je bezoekers en zal rechtstreeks leiden tot een lagere positie in de Google zoekresultaten. Met de tips in dit artikel kan je zelf je website sneller maken.

Lees het artikel