Skip to main content

E-mail marketing

Wat is e-mail marketing?

E-mail markering gaat over het gebruik van e-mail binnen uw marketingactiviteiten om de producten en diensten van je bedrijf te promoten en om de loyaliteit van je klanten te stimuleren. E-mailmarketing is een vorm van marketing die de klanten op uw e-maillijst bewust kan maken van nieuwe producten, kortingen en andere diensten. Je kan e-mail markering ook gebruiken om je klanten te informeren over de meerwaarde van je bedrijf of om ze tussen aankopen door betrokken te houden. Als je het klantenbestand van je bedrijf wilt laten groeien of je wilt meer producten online verkopen, dan is e-mail marketing een van de meest effectieve methodes.

DESIGN8 kan helpen bij het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van uw e-mailmarketing om de beste zo de beste ROI uit uw marketingprogramma te halen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Portfolio - E-mail marketing

Inmiddels hebben we al de nodige projecten rond E-mail marketing gedaan. Hieronder vindt je hier een selectie van terug.

Nieuwe Webshop voor DippyTee

Nieuwe Webshop voor DippyTee

Het idee voor DippyTee is ontstaan vanuit de ondernemingsgeest van enkele vrienden. Ze wilden een betrouwbare webshop bieden met grappige, originele en kwaliteisvolle t-shirts aan democratische prijzen.

Kostprijs: € 7500

Blog

Enkele van onze recente blog artikelen.

Wat is Google Search Console

Wat is Google Search Console

Google Search Console is een gratis applicatie van Google. Met deze tool kun je als website eigenaar de aanwezigheid van je website in de zoekresultaten van Google bijhouden en controleren. In dit artikel leggen we je uit wat Google Search Console is en hoe je ermee aan de slag kan gaan.

Lees het artikel
Tips om je website sneller te maken

Tips om je website sneller te maken

Een trage website zorgt voor een negatieve ervaring voor je bezoekers en zal rechtstreeks leiden tot een lagere positie in de Google zoekresultaten. Met de tips in dit artikel kan je zelf je website sneller maken.

Lees het artikel
De snelheid van je website meten

De snelheid van je website meten

Is mijn website snel genoeg? Het is een vraag die we bij DESIGN8 zo nu en dan krijgen. In het volgende artikel bespreken we 2 gratis tools waarmee je dit zelf kan meten en geven we je aan hoe je deze cijfers kan interpreteren.

Lees het artikel